Άρση πλειστηριασμών

Το θέμα με τους πλειστηριασμούς, ΔΕΝ είναι θέμα ουσίας, αφού όλοι ξέρουν ότι ούτε το πάγωμα των πλειστηριασμών είναι που απειλεί τις τράπεζες ούτε η άρση του θα λύσει το πρόβλημα της κτηματαγοράς.

Απλά, το θέμα αυτό, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το θέμα της ΕΡΤ.

Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι το θέμα της ΕΡΤ, δημιουργήθηκε για να γλυτώσουμε λεφτά από τους υπεράριθμους (μόνο οι αποζημιώσεις των απολυμένων υπερβαίνουν τα οφέλη χρόνων, ενώ τελικά θα προσληφθούν περισσότεροι από τα 4/5);

Και τα δύο θέματα, εντάσσονται στην προσπάθεια της δικομματικής να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, να βρει μια δικαιολογία να προκαλέσει εκλογές, γιατί αυτό που έρχεται ξέρουν ότι θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, είναι για πρώτη φορά ορατή η πιθανότητα ο ξεφτίλας λαός να σηκωθεί από τον καναπέ του.

Απλά, με την ΕΡΤ δεν τους βγήκε γιατί οι Γερμανοί τους έβαλαν κωλοδάχτυλο και τους είπαν, μπάστα μαλάκες, έχουμε τις δικές μας εκλογές τώρα. Σε 20 μέρες όμως, θα έχουν τελειώσει οι γερμανικές εκλογές, οπότε, ο Σαμαράς θα έχει πλέον την δυνατότητα να την κάνει. Και με δεδομένη της ακυβερνησία που θα προκύψει, οι Γερμανοί θα έχουν και την δυνατότητα να μας πετάξουν έξω ΚΑΙ να μας ρίξουν και το φταίξιμο λόγω του ότι θα είμαστε μπάχαλο.

ikanak

View more posts from this author

Leave a Reply